Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fethiye Yangın Son Dakika, Fethiye'de ormanlık alanda yangın çıktı - Son Dakika, .haberleri, fethiye tv, fethiye güncel haberler, son dakika fethiye gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Fethiye Yangın Son Dakika, Fethiye'de ormanlık alanda yangın çıktı - Son Dakika, .haberleri, fethiye tv, fethiye güncel haberler, son dakika fethiye gelişmeleri takip edebilirsiniz.. Güncel haberler, köşe yazıları ve son dakika gelişmeleri takip edebileceğiniz en iyi adrestir. Fethiye'den yangın haberleri gelmeye devam ediyor. .haberleri, fethiye tv, fethiye güncel haberler, son dakika fethiye gelişmeleri takip edebilirsiniz. .fethiye haberleri okuyabilir, fethiye son dakika haberleri ve güncel fethiye gelişmelerini görebilirsiniz. Köyceğiz'de yangın devam ediyor, dalaman'daki yangın söndürüldü.

Muğla'nın dünyaca ünlü kelebekler vadisi'ni içinde bulunduran ölüdeniz mahallesi faralya mevkiinde bugün saat 11.40 sıralarında yangın çıktı. Fethiye 'den son dakika haberleri geldi. 13 temmuz 2019 cumartesi 22:15son güncelleme: 13 temmuz 2019 cumartesi 22:17. Fethiye'de marangoz atölyesi alev alev yandı.

Son dakika! İtfaiyeden yangın uyarısı - Haberler
Son dakika! İtfaiyeden yangın uyarısı - Haberler from foto.haberler.com
Fethiye son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Thk'nın yangın söndürme uçaklarının teknofest'teki görüntüleri ortaya çıktı. En son fethiye yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin. .fethiye haberleri okuyabilir, fethiye son dakika haberleri ve güncel fethiye gelişmelerini görebilirsiniz. Hisarönü ve ovacık'ta çıkan yangın çevrede korkuya neden oldu. Son günlerde türkiye'nin pek çok noktasında çıkan orman yangınları halkı. Fethiye'de zift tankında çıkan yangın söndürüldüfethiye ilçesinde park halindeki zift tankında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Muğla'nın fethiye ilçesinde orman yangını çıktı.

Fethiye'de çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Fethiye yangın haberleri ile ilgili 1 haber listeleniyor. 13 temmuz 2019 cumartesi 22:15son güncelleme: Hıdırlık mevkindeki ormanlık alanda, saat 16.50 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Patlangıç mahallesi'ndeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. .fethiye haberleri okuyabilir, fethiye son dakika haberleri ve güncel fethiye gelişmelerini görebilirsiniz. Vatandaşların da söndürme çalışmalarına katıldığı yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Havadan ve karadan yoğun bir şekilde yapılan müdahale sonucu yangın, 2 saatte söndürüldü. Muğla'nın fethiye ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Ekipler kısa sürede olay yerine gelerek yangın söndürme çalışmalarına başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. En son fethiye yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin. Son dakika fethiye haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Muğla'nın dünyaca ünlü kelebekler vadisi'ni içinde bulunduran ölüdeniz mahallesi faralya mevkiinde bugün saat 11.40 sıralarında yangın çıktı. Fethiye son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Dün dün 19:18 son dakika! En son fethiye haberleri anında burada. 13 temmuz 2019 cumartesi 22:15son güncelleme:

Fethiye'de Diyaliz Merkezinin Çatısında Yangın Çıktı - Son ...
Fethiye'de Diyaliz Merkezinin Çatısında Yangın Çıktı - Son ... from foto.sondakika.com
Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de çıktı. Kuvvetli rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangın fethiye ilçesine kadar ulaştı. Itibariyle gelen son dakika haber. Sarı gelin türküsü / bayram salman. Haberler > türkiye haberleri > son dakika: .haberleri, fethiye tv, fethiye güncel haberler, son dakika fethiye gelişmeleri takip edebilirsiniz. Fethiye yangın haberleri ile ilgili 1 haber listeleniyor. Fethiye haberleri yayınlayan gerçek fethiye:

Muğla'daki yangın kontrol altında, mücadele sürüyor.

Fethiye'de zift tankında çıkan yangın söndürüldüfethiye ilçesinde park halindeki zift tankında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Son 1 ayda artan yılanlar i̇tfaiye teşkilatı'nı harekete geçirdi. En son fethiye haberleri anında burada. Güncel haberler, köşe yazıları ve son dakika gelişmeleri takip edebileceğiniz en iyi adrestir. Patlangıç mahallesi'ndeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Dalaman ve fethiye'deki yangın söndürüldü. Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı. Sarı gelin türküsü / bayram salman. Son dakika haberine göre fethiye'de yangın çıktı. Fethiye'de marangoz atölyesi alev alev yandı. · marmaris yangını karadan ve havadan müdahale başladı. En son fethiye yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin. Ortaca'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Muğla'nın fethiye ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de çıktı. Fethiye yangın haberleri ile ilgili 1 haber listeleniyor. .fethiye haberleri okuyabilir, fethiye son dakika haberleri ve güncel fethiye gelişmelerini görebilirsiniz. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bakan açıkladı! Fethiye ve Kırıkhan'da yangın kontrol ...
Bakan açıkladı! Fethiye ve Kırıkhan'da yangın kontrol ... from i2.milimaj.com
Son dakika fethiye haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Patlangıç mahallesi'ndeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. En son fethiye haberleri anında burada. Havadan ve karadan yoğun bir şekilde yapılan müdahale sonucu yangın, 2 saatte söndürüldü. Fethiye haberleri yayınlayan gerçek fethiye: Ortaca'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Muğla'daki yangın kontrol altında, mücadele sürüyor. En son fethiye yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin.

Dün dün 19:18 son dakika!

Itibariyle gelen son dakika haber. Fethiye'de zift tankında çıkan yangın söndürüldüfethiye ilçesinde park halindeki zift tankında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Güncel haberler, köşe yazıları ve son dakika gelişmeleri takip edebileceğiniz en iyi adrestir. .son dakika haberleri ve fethiye haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Muğla'nın fethiye ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Muğla'nın fethiye ilçesinde orman yangını çıktı. Atilla peker adli kontrol şartıyla serbest. .haberleri, fethiye tv, fethiye güncel haberler, son dakika fethiye gelişmeleri takip edebilirsiniz. Dün dün 19:18 son dakika! Ortaca'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Hisarönü ve ovacık'ta çıkan yangın çevrede korkuya neden oldu. Haberler > türkiye haberleri > son dakika: Patlangıç mahallesi'ndeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Haberler > türkiye haberleri > son dakika: fethiye yangın. Haberler > türkiye haberleri > son dakika: